FUNCIONAMENT

Us podem organitzar la BikeFosca en 2, 3, 4 o 5 etapes. Us gestionarem les reserves dels allotjaments i si us cal, el transport d’equipatges i l’assegurança.

En el següent quadre podeu veure les diferents versions que hi ha de la ruta. A l’esquerra les més tècniques (AM) i a la dreta les que tenen menys trams de sender (XC), amb els corresponents quilometratges i desnivell positiu acumulat. També hi podeu veure el nombre d’etapes aconsellades:

 

quadre-versions-catala

  Característiques i perfils de les diferents versions, aquí.

 

Una setmana abans de la vostra data d’inici de la ruta us enviarem el track per a GPS i la descripció del recorregut que hàgiu triat.

Si vau fer la reserva amb maillot inclós, el podreu recollir el darrer dia.

Hem seleccionat els allotjaments valorant la millor relació qualitat/preu, però, dintre de l’oferta de la zona, us podem oferir un allotjament més econòmic i senzill o un altre amb més encant i encara amb preus assequibles.

La reserva és en règim de mitja pensió, que inclou sopar, dormir i esmorzar. Els extres sobre l’estipulat aniran a càrrec vostre, així com el possible dinar, que gairebé sempre serà en ruta. Donat que no hi ha gaires llocs per parar a dinar durant les etapes, és aconsellable portar sempre alguna cosa de menjar a sobre.

És molt recomanable dormir al punt de sortida la nit prèvia a la primera etapa, donat que aquesta és força llarga.

L’assegurança que us oferim serà obligatòria per a tots els ciclistes que no acreditin estar federats o assegurats d’alguna manera.