QUI SOM?

lluis1

 

LLUÍS CISNEROS I PUIG

Nascut a Barcelona el 1971.

Professional d’Imatge i So i  Llicenciat en Geografia per la UB.

Sempre li han apassionat la fotografia, la bicicleta, la muntanya i el Pallars. Especialment la Vall Fosca, on ha pogut fer un còctel de tot plegat que ha donat lloc a aquesta ruta.

Disfruta escoltant velles històries de la gent de la Vall, moltes referides a quan la Vall Fosca fou pionera en l’electrificació de Catalunya i descobrint nous trams que no deixin indiferents els ciclistes que fan la ruta.

 

 

 

 

 

 

pere1

 

PERE SALOMÓ I MONSÓ

Nascut a Senterada (Vall Fosca) el 1965.

Biòleg per la UB, i ànima de La Fàbrica, la casa rural on té la seu la BikeFosca.

A banda de ser un dels allotjaments de la ruta, la casa és molt coneguda a la vall perquè també és una piscifactoria turística i una taverneta-bar amb un magnífic jardí que segur mereix una visita.

Ben aviat recuperarà també l’antiga fàbrica de mantes  que es convertirà en un espai-museu on es podrà entendre com  funcionaven els telers gràcies a la força de l’aigua del riu Bosia.

 

 

 

 

DSC_0021

 

SARA PÉREZ NAVARRO

Nascuda a Guadalajara el 1971.

Llicenciada en Periodisme per la UCM.

La sol.litud, l’autenticitat de la gent i les diferents formes en que circula l’aigua per la vall, són per a ella, els millors atractius de la Vall Fosca.

Es considera perfectament capaç de fer la versió més llarga de la  BikeFosca en només 3 etapes, sempre que la faci amb la seva btt elèctrica.